Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958 Delikanlým.Net Dayanýþmasý - Topeleven Dostluklarý
Öncelikle herkese Selamlar.
Ben Kerem. Topeleven oyununu iþyerindeki arkadaþlarla oynuyorum ve hesabým 5 level. öyle yüksek bi level deðil ama iþyerindekilerle oldukça keyifli oluyor. Yalnýz bi sorunum var. oyun beni farklý servera attýðý için iþyerindeki arkadaþlarý ''arkadaþlarýn maçlarý'' bölümünde göremiyorum. haliyle teklif falanda gönderemiyorum. oyunun token teklifler bölümlerinden ise banlýyým. hiçbir teklifide yapamýyorum. ama yine de oynamaya çalýþýyorum. iyi bi kadro kurmak istiyorum ama token sýkýntýsý var.
yönetimde izin verirse birbirimizi facebooktan arkadaþ olarak ekleyelim ve birbirimize yardýmcý olalým. Delikanlým.Net Dayanýþmasý.
benden üst seviyede olan ve elinde kullanmadýðý kendisine göre düþük ama bana göre yüksek oyuncular varsa bende onlarý almak isterim. kovacaklarýna hiçdeðilse birisinin iþine yarar. tabi ayný þekilde bizde altsýradaki arkadaþlarýmýza yardým edelim.
eðer forumca bi birlik ve dayanýþma oluþturursak hem oyun daha keyifli olur, hemde birbirimizi daha yakýndan takip etmiþ oluruz.
benim face adresim aþaðýda. arkadaþlarý beklerim. isteyen ekleyebilir. belki ayný serverlara denk geliriz.
Guzel fikir elimizden geldikce yardimci olmaya calisiyoruz tek sorunumuz ban ve server olayi onlarda elden birsey gelmiyor. Sana token toplamanin bir yolunu söyleyim madem banlisin tv reklamindan topla sezon icinde hic transfer yapma sezon basindan basina yap böylece bir sezonda baya token toplamis olursun belki arada bir video izleyerek toplaya bilirsin.
Gelelim senin konuya simdi ayni serverlere dusermiyiz belli degil ayni servere dusmek icin facebook arkadas ekleyerek olunmuyor oyunda bularak ekliyeceksinki ayni servere duseysin bide dusersen bile karsi taraftan oyuncu alamazsin alma imkanida yok görusmelerde var oda rast gele oluyor ve ordanda oyuncu almak cok zor cunku iyi oyuncular kimse satmak istemiyor. Alt seviyelerde baska yol varsa bilmiyorum ben oyunun en ust seviyedeyim ve hersey berbat alt ust biktircak kadar bir durum
Yinede nordeus inat devam ediyoruz...
Facebook sayfamizda var onu begenip ordanda bir birlerinize destek ola bilirsiniz...
Buyurun benim facebook hesabim yalniz facebookda yardim etmiyorum sadece bu forumda ediyorum ama bilgi reklam vs face paylasiyorum eklemek isteyen buyursun. http://www.facebook.com/KameramanMelik