| Şiirler Siirlerinizi ve Güzel Sözlerinizi Bizimle Paylasabilirsiniz.... |
![]() |
|
|
#21 (permalink) |
|
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
UZAKLARDASIN
Şimdi Uzaklardasın Duygularım öksüz sevdam yetim kaldı Yıldızlar kayıyor Bu uzun ve karanlık gecelerde Benden kopan yıldız gibi, uzaklarda Şimdi uzaklardasın..... Aşk bahçemin kırmızı gülleri soldu Yoksulum artık sevdadan yana sevgilim Şafağa dikmiştim aşkımı sevdamı Güneş askıda kaldı yarınlarıma sevdiğim Şimdi uzaklardasınn Hüzün veriyor bu yalnızlık bana Gülüşlerin düşüyor aklıma Vuruyor yine hayalin en acımasız bir edayla Şimdi uzaklardasın Bayramımı yitirdim, yıldızım kayboldu Duygularımı kimsecikler taramıyor sevgdiğim Yaşam bahçesinde sussuz ve katıksız kaldım aşktan yana Bildiğim tek şey seni çok özlediğim Ve Ölümle bir dostluktur bende gelişen Senden uzaklarda VE ŞİMDİ UZAKLARDASIN SEVDİĞİM |
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Yeni Üye
Döngel
Ne yaptın bana nedir bu halim Tanıyamaz oldum kendimi Şaşırdım kaldım halime Yıllar sonra ilk defa seninle Tattım desem inan massın sen bana Döngel geriye neredesin şimdi Yapamam edemem ben sensiz Dayanamam bu yokluğuna Alışmıştım sana dayanamam yokluğuna İçimde bir yerdesin yapamam sensiz Ne olur döngel bana gittiğin yerden Sensiz içimde can kalmıyor Sensiz bu can dayanamıyor Ne olur döngel bana Aşılmaz yollardasın Ulaşamam sana gitme Kaçma kal yanımda İnan yapamam sensiz Döngel Bana..................kekam |
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Yeni Üye
Bizde Bittik Iste Böylece..
Artik Rüyalarimda yoksun Yildizlari Saydigim Gökyüzünde, Yoksun artik Gözlerimde.. Zaten Biz Hic Var Olamadikki.. Meger Baslamadan Yitirmisiz Herseyi.. Gidersen ölürüm demistim.. Sen gittin.. Ve ben Hala Yasiyormusum Haberim Yokmus.. ölmeye Bile Degmezmissin.. Son kez sordum kendime Hayallerimi Kurcaladim Olurda hala Oralardasin diye.. Artik Yokmussun Meger.. Simdi Sana En Büyük Yalanini Iade Ediyorum.. Kalbinide Alet ettin Aci Duygularina.. Ama Sunu Unutma.. Benden Aldigin Ahlar Elbet Birgün Karsina Cikacaklar.......kekam |
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Paylaşım için teşekkürler
Tecrübe Puanı: 1000 ![]() |
ara vermeyin devam yazin siz nerdeyse seni o sandim ondan yazdim paylasimlarin devami bekliyorum ayrica butun siirlerini buraya yaz tek tek konu acmana gerek yok uyeler icin daha iyi olur...
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Paylaşım için teşekkürler
Tecrübe Puanı: 1000 ![]() |
bu konunun altina siirlerini bir baslik altina aldik yani tek tek konu acmana gerek yok bu basligin altina hizli cevapa siirini yaz gonder
zamanla alisirsin gez dolas oku forum kolay rahat cabuk alisir insan
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Yeni Üye
UNUTMAK
Unutmak çok zormuş unuturum sandım gönül bir an coşmuş sustururum sandım Ne yaptımsa olmadı seni unutamadım şu deli yüreğimi bir an avutamadım Her an her saniye senin adını andım aşkının ateşiyle çıra gibi yandım Sevdim seni delice yüreğime aldandım sandal misali denizde sallandıkça sallandım Bıkmadım seni sevmekten yine de bıkamayacağım sevilmemek zor olsa da ölümden bu sevdadan yılmayacağım Bu aşk sığmaz deftere kalemimi bıraktım baş harfini sahile SENİ KALBİME YAZDIM......kekam |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| allahim, aramiza, ağlıyorsun, beni, benmi, bilmiyom, böylecebittik, döngel, girdi, gozlerle, hasret, hatirla, insanlik, mutlu, mutluyumda, oldu, oll, sen, sevismek, uzaklardasin, yanimda, yanlizimm, yeter, İmkansizi, İstemek |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|