| Radyo Delikanlim Radyo Delikanlim hakkinda hersey burada... |
![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Paylaşım için teşekkürler
Tecrübe Puanı: 1000 ![]() |
DelikanlimFM djler burada kendinizi tanitin. Bütün djlerimiz buraya kendini guzelce tanitsin anlatsin
![]() Ben baslayim Ben Dj SuPeR Yayin bos oldugunda yada canim istediginde yayin yapiyorum oto yayin desek daha iyi Arada bir istekler aliyorum ve tarzim turku ve arabesk dir bazende karisik yapiyorum özelikle komedi ile karisik guzel yayin yapiyorum....
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Merhaba DeLikanLimciLar....Ben Dj niz Lord... GeceLeri 24:00 Gibi Yada GunduzLeri Yayin BosLukLarinda SizLerLe BirLikteyim. bana KaLsa FuLL Gencebay caLarim Lakin Istek Konusunda Yok Yoktur Bende... Aksaray 68 Benim MemLeketim... Buyrun GeLin ALemin En KraL Radyosu Radyo DeLikanLim da BuLusaLim... Gucumuzun Yettigi Kadar DiLimizin Dondugu Kadar Size KeyifLi DakikaLar YasataLim......!!
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Administratör
dj lerimizi secerken ..lutfen Turku calmiyani dj yapmiyalim
Cunku ben bir turku Dostuyum ..gecmisimiz geleceyimiz ..olan Turkuler bizi biz yapan ..nerden geldiyimizi unuturmiyan , su anda Djlerimizden memnunuz sag olsunlar
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
djlerimiz her tarzi caliyorlar istek oldugunda zaten caliyorlar bir tek anons eksikdi oda suan tam oldu
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Tecrübe Puanı: 2 ![]() |
SLM 1979 kastamonu dogumluyum istanbulda yasiyorum yolu sevgiden gecen tum dostlari ER_CAN lı saatler e beklerim genelde sabah kusaginda canli ve karisik yayin yapiyorum fazla soze gerek yok farkimiz tarzimiz tum dostlari beklerim hosca ve dostca kalin kalbinizden sevgi yuzunuzden gulumseme eksik olmasin
Konu ER_CAN tarafından (28.05.2011 Saat 08:23 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Meraba ben dj kanayanyara sene bindokuzyüz bilmem kaç ordu doğumluyum.Ülkemizin şirin bir ili olan Erzurum polis meslek yüksek okulunu bitirdikten sonra görevimin ilk senesinde görevden alındım.Sonrasında özel sektörlerde çalışmaya başladım,hobi olarak gördüğüm tiyatro gün geçtikçe mesleğim olmaya başladı,ve bir gün 9 eylül üniversitesinden oyunculuk belgesini aldım.Bundan böyle yayımı aldığım sürece,sizlere türküler,şiirler dinleticem,hayatın ağır yükünü sırtına almış anılar anlatıcam belki,belkide masallar anlatıcam çocuksu yüreğimle...DJ kanayanyara ile mutlu saatler dileklerimle...
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| delikanlimfm, djleri, djlerimiz, djselma, kim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|