| Radyo Delikanlim Radyo Delikanlim hakkinda hersey burada... |
![]() |
|
|
#12 (permalink) |
|
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
SeLam DeLikanLim Fm DinLiyeci Ve Tum GonuL DostLari..Ben Dj TripKoLicK oLarak Tanitim Bakim BecerebiLecem Mi
7 Nisan 1985 DogumLuyum AsLen KoNyaLiyim..ALLahin HoLLandasinDa YasiyoruM MesLegim Muhasebe.. Yayin SaatiMi Bende BiLmiyorum Ne zaman DekkeLirse ALiyoruM Sinir Yok Yani.. iStekLere quCum Yettigi Kadar Yer VeriyoruM Yari CanLi Yari oTo Bir Yayin HayatiM var Tum DostLari qonuLLeri Sevgiden Gecen Ve Muzigin Tadini CiKarmak iSteyen Herkesi BekLeriz..{{ ALemin En KraL Radyosu Radyo DeLikanLimFm }} Farkimiz Bu oLsa Gerek Bizden AyriLmayin Tekrar Gorusmek uZere Hosca Ve DostCa Kalin.. Ac SesiNi Kardesim.....!!
Konu TripKoLicK tarafından (20.06.2011 Saat 16:26 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
slm ben djniz mihriban 72 yilinda karli soguk bir gecede ankara hastanesinde dunyaya gelmisim yokluktanmi yada cahilikdenmi bilemiyorum annem beni ince bir beze sarip balkona birakmis ölsün diye
pozitif cana yakin briyimdir . pasif ,korkak, ikiyüzlü ,yalaka,gözünün icine baka baka yalan söylüyen ve belesci insanlardan nefret ederim . Böylelerini ALLAHA havale eder kendimden uzak tutarim . sevdiklerimde her zaman yanimda degerli ve kiymetlilerdir laf söyletmem hic birine. asiri derecede inat, gururlu ve kinciyimdir bu üc özeligimi sevmem ama ne yapim ALLAH vergisi degisemiyorum bu konularda. Yeterince tanittim sanirsam kendimi dijeylik konusuna gelince yogun istek uzerine girdim bu ise büyük hayallerimvardi cogunu gerceklestiremeden devam ediyorum belli yayin saatim yok bos kaldikca isteklere yer vermek sartiyla sevdiklerimle hos zaman geciriyorum . nihat djler kendinizi tanitin demis bend ekisacik tanitmaya calisdim Düsmanin tasi deil dostun gülü olmayi tercih ederim . hersey gönlünüzce olsun.
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Paylaşım için teşekkürler
Tecrübe Puanı: 1000 ![]() |
Kendinizi tanitiniz icin tsk ederiz sitemizde djler hakkina bölum vardi onu kaldirdim burda tanitsin herkes kendini öylede oluyor az veya kisa farketmez yeterki millet bilsin djler kim nezaman yayin yapiyor...
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
merhabalar. şimdi bu yazıyı okuyanlar diyecekki bu kim ki
evet efendim ben kimim ben djselma 4 yıldır internet radyolarında sunuculuk yapıyorum radyoları dediğime bakmayın çok radyo bilmem 1 elin parmagını geçmez sayısı. djselma amatorce sunuculuga gönül vermiş zevkle yayınlarını sunan güzel yurdumuz türkiyede yaşayan 2 çocuk annesi sosyal sorumluluk projelerinde gönüllü görev alan 14 mart 2012 itibari ile 39 yaşında olan aslen karadeniz in güzel il i ordulu mantıklı özü neyse sözüde öyle birisi.çocuklarından ve iş hayatından kalan zamanı klavyeden güzel ortam kurma peşinde olan sade yaşamayı seven her halinde rabbine şükrü ve handı dilinden bırakmayan tez canlı heyecanlı yaşamı yaşamayı seven garip bir sunucu dj felsefesi kim ne yaparsa yapsın kendisine yapar diyen seviyesi ölçüsünde deli dolu ama asla yalanı yanlışı olmayan birisi. evet artık delikanlim.net de yayın hayatına geri dönen ve büyükleri ablası abisi küçükleri kardeşi ammelre niyet e göredir sanal a uymasada djselma bu yeniden merhaba yayınlarımda buluşmak dileği ile. cebinizden bereket bedeniniz den sağlık evinizden mutluluk yüreğinizden sevgi , iman eksik olmasın sizleri inandıgınıza emanet ediyorurm. ALLAH a Emanet olunuz. yazmı okudugunuz için ayrıca teşekkür ediyorum. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| delikanlimfm, djleri, djlerimiz, djselma, kim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|