![]() |
|
|
#61 (permalink) |
|
Delikanlim.Net/Forum
Tecrübe Puanı: 1000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYINIZ.]
Sana bir şeyler yazayım istedim dün gece en sevdiğim yerde tek başıma otururken…Birkaç satırdan öteye gidemedi yazmayı denediğim şeyler…Şimdi devam ediyorum…O zaman yazdıklarım, Dün gece düşünmekte olduklarim, Ve şimdi yazacaklarım Öyle geçecekler ki birbirlerinin içine,Sen bile anlayamayacaksın. Sana bir şeyler yazayım istedim dün gece en sevdiğim yerde tek başıma otururken… Birkaç satırdan öteye gidemedi yazmayı denediğim şeyler… Şimdi devam ediyorum… O zaman yazdıklarım, Dün gece düşünmekte olduklarım, Ve şimdi yazacaklarım Öyle geçecekler ki birbirlerinin içine, Sen bile anlayamayacaksın, Neyi, ne zaman düşündüğümü… Neden böyle yazdım? Bilmiyorum Sadece dilimin ucuna öyle geldi, ve ben de öyle yazıyorum… Bazen yalnızca seni izlerken, Gözyaşlarım gelip perdeliyor göz bebeklerimi... Bilmiyorum ozamanlar anlayabiliyor musun aklımdan geçenleri?... Aslında ben hiçbir zaman beceremedim gözlerimle konuşmayı... Ve gözbebeklerindeki çığlıklar dışında duyamadım, Anlayamadım hiç kimseyi Aklından ne geçtiğini, Ne söylemek istediğini... Ben, Sözcüklere ihtiyaç duyarım kendimi anlatabilmek için, Ve sözcüklerine ihtiyaç duyuyorum seni anlayabilmek için… Dün gece sana sorduğum sorunun anlamsızlığını Senin verdiğin yanıttaki ısrarcılığınla bile kavrayamadım… “Sen bir insanın sonsuza kadar aynı insanı sevebileceğine inanmıyor musun?” diye sordun bana… Zihnimde bir yanıt arayıp durdum bana sorduğun soruya… Ve birbirimize vermemizi istediğimiz söze… Dakikalarca… Yaşamımdaki bir çok şey gibi, yanıt da aniden geldi! Sanki kalbim ve beynim kucaklaştı! Gerçekten, hissettiğim buydu… Sen, Her şeyinle, Benim her zaman istediğim adam değil miydin? Ben bunu daha önce dile getirmemiş miydim?! Hem sen, yalnızca sevgilim de değilsin ki! Sana söylemiştim “sana sarıldığımda, sadece sevgilime sarılmıyorum” diye… Sen, Hem sevgilimsin benim, Hem en gerçek dostum, En büyük sevgim, Babam, Kardeşim, Küçük oğlum… Her şeyi ama her şeyi birlikte yaşamak paylaşmak isteyeceğim tek kişi… Bilinç tarlam! Ben nereden öğrendim bu tamlamayı? Benim oluşturmadığım kesin de, nereden duydum da senin için kullandım ilk? bir sır vereyim sana: Aslında, dün geceye kadar, Bu iki sözcüğün altında yatan derin anlamın farkında değildim, Yüzeysel bir şekilde anlamışım hatta… Bunu fark etmemiş olmam olacak iş değil! Sen, Benim kendime ve çevreme yönelik bilincimi, Sana olan hislerimin bütün parçalarını, Bizden bağımsız olmayan, Bizim yaratmış olduğumuz ilişkimizi Ektiğim ve yetiştirdiğim tarlamsın! Yaşamımda gördüğüm en verimli tarla hem de! Her geçen gün daha çok büyüyorum, bilinçleniyorum… Öyle bir tarla ki bu, Çevresel etkenler onu etkilemiyor… Yalnızca zamanın etkisi altında… Yani geçen her dakika, Daha da olgunlaşıyor, hem de başka hiçbir şeye benzemeden… Her geçen saniye, Hem kendimi Hem de seni daha iyi anladığımı hissediyorum boydan boya… Ve sevgilim bu satırların yazılış amacı en sona kaldı… En sonunda vurgulanması daha mı iyi olacak ne? İyi ki geldin bu dünyaya, Ve iyi ki “sen” oldun her şeyinle… Aklının alabileceği her şeyim oldun benim… Sen benim yarımsın… Bu yüzden de, hem bugünüm hem de yarınımsın… Meleğim, Bu satırları okuduktan sonra sımsıkı sarılmak isterdim sana… Ama varsayımlar üzerinde durmayayım, Hem bak yalnızca “ben” varım bu satırlarda… Daha sonra, Bedenen de olacağım yanında… Yirmi beş yaşın her şeyiyle mutluluk getirsin sana… Bir yıl daha büyüdün; ama biliyorum Geçen yıla göre daha küçük daha masum,tertemiz bir çocuksun bir yaş daha küçük… Yalnızca biliyorum… Yanında olamadığım için bağışla… Seni seviyorum!
|
|
|
|
#62 (permalink) |
|
Delikanlim.Net/Forum
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYINIZ.] yanımdasın ama yoksun samimi değil söylediklerin
iyi olmaya hoş gÖrünmeye ne için kim için mecbuRsun bi izah etsen oyunbazım ben sana inanmaya hazırım ya vaktiyle çok incinmişsin ya aşkı ciddiye almamışsın üzülsemde umursama insan böyle olgunlaşır kimselere yük olmadan bizde acı evde yaşanır...
|
|
|
|
#63 (permalink) |
|
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
güzel insan NURIYE siirlerini bir zevkle okuyorum ve hepside cok hosuma gidiyo bazilarini kopya bile cekiyorum .ama sunu söylemek istiyorum her siirinde bir yürek yarasi hisediyorum buram buram aci hisediyromm oda beni ceok etkiliyo .Yinede yüregindeki güzelikleri bizimle paylastigin icin tskederim Eline saglik.
|
|
|
|
|
|
#64 (permalink) |
|
Delikanlim.Net/Forum
Okudugun gözlerine saglik seninde. Güzel yorumun icin ben tsk ederim mihriban
|
|
|
|
#65 (permalink) |
|
Delikanlim.Net/Forum
sen vazgectin.. ama ben gururlu dürüst sevdali kaldim.. sen üzüleceksin buna sevinmiyorum... sadece biliyorum kara gözlüm...
|
|
|
|
#66 (permalink) |
|
Delikanlim.Net/Forum
![]() Evet yalnızım... Sadece bunu söyleyip susmak isterdim.. Ebediyen susmak.. Çünkü canım acıyor.. Konuştukça, arzuladıkça, özledikçe, en kötüsü yaşadıkça canım acıyor.. İyiliklerim bile güçsüzlüğümden.. Güçsüzlüğümdendi, beni daha çok kırmasınlar diye kendimi adamalarım olmadık insanlara!.. Evet yalnızım... Çünkü ne zaman aşkla büyülensem, o çok eski korkum bana yaralı kendimi hatırlattı.. Ne zaman aşkla büyülensem, aynı anda ayrılığın o korkunç hüznü kalbimi yaraladı. Suç senin değil, özlemek değil, en büyük acı, bu giderek büyüyen boşlukmuş.. En büyük dert KİMİ ÖZLEDİĞİNİ, KİMİ SEVDİĞİNİ BİLEMEMEKMİŞ. Sevgili, öyle yanlış bir yerdi ki bu dünya, ben seni en çok karanlıkta kaldığım zamanlarda özlüyordum. Geceleri, kokuna hasret yatağımda ter içinde uyanmak, kendimin bile affetmediği bir bencillikle, KALBİNDEKİ TEK AŞKIN BENİMKİ OLMASI İÇİN GÖZ YAŞLARI İÇİNDE ALLAHA YALVARMAK OLDU!
|
|
|
|
#67 (permalink) |
|
Delikanlim.Net/Forum
Ne aşklar ne de itiraflar
Ne adres ne boş sokaklar Sormadan bulamadım Belki de ben yolumu kaybettim Okusam da söyleyemem adını Çünkü ben seni suya hapsettim Ezberledim ben okuya okuya Bir türlü sana öğretemedim Geceler boyu dizlerinin dibinde Uykum kaçsa bile uyanamadım Sormadan bulamadım Belki de ben yolumu kaybettim Okusam da söyleyemem adını Çünkü ben seni suya hapsettim Ne kuşlar ne de o ağaçlar Görmeden geçirdiğim çok sabah var Aşk diye diye kendimden bile bile Vazgeçtim derken yolu kaybettim Ağlasam da söyleyemem derdimi Çünkü ben seni suya hapsettim Geceler boyu dizlerinin dibinde Uykum kaçsa bile uyanamadım Aşk diye diye kendimden bile bile vazgeçtim derken yolu kaybettim Ağlasam da söyleyemem derdimi Çünkü ben seni suya hapsettim
|
|
|
|
#68 (permalink) |
|
Delikanlim.Net/Forum
Ben kayboldu sanmıştım meğer sendeymiş
görür görmez anladım hemen o anda sarı sandıklara kilitlemiştim aşkımızı sahip çıkmışsın canım eksik olma nasıl özlemiş kalbim böyle atmayı oysa yerini bile unuttu mucizeler hep böyle ansızın gelir teşekkür ederim böyle baktığın için teşekkürler aklımda kaldığın için karanlıktan korkmuyorum eskisi gibi senin yanın en aydınlık beyaz benim için
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dair, isteklerim, sana |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|