|
|
#31 (permalink) |
|
yagmur
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Konyayada gittim guzel yer, Mevlana Turbesi felan gidilecek gorulecek yerlerden. Ama ne yalan soyleyeyim Konya'nin insanini pek sevmedim. Nedeni ise biraz sogukkanlilar en azindan bende oyle bir izlenim biraktilar. Bir de biraz tutumlu diyecegim ama degil aslinda biraz cimri gibiler. Buda benim en sevmedigim seylerden birisidir. Tabi hepsi oyle demiyorum, yada bir kez gitti nasil boyle yazabiliyor diye dusunuyorsunuzdur ama benim cevremde cok var Konyali ve Karamanli insanlar, genelde burdakilerde oyle. Bu mesajdan sonra kizmayin bana, benim dusuncelerim boyle
![]() Ayrica emegine saglik NisaN ablacim(:
|
|
|
#32 (permalink) | |
|
Delikanlım Administrator
Tecrübe Puanı: 1000 ![]() |
Alıntı:
)Sen cimrilere rastlamissindir canim)Yoksa konyada cimri bulunmaz)))Varsada maddi acidan yetersiz olduklarindan olabilirler))Herseyin kiymetini bilen insanlardir genelde.ama her yörede her turlu insan bulunabiliyor..Begendigine sevindim..
Kimseyi değiştiremezsin hayatta.Ve kimse için de değişmemelisin..Kimliğini kaybettiğin an yaşamını çöpe attın demektir.Bırak hayatına eşlik etmek isteyenler gelsin seninle. Ne sen kimse için mecburi istikametsin, ne de bir başkası senin için..Yanındakiler seni mutlu ettiği sürece kalsın hayatında... istediklerim yanımda istemediklerim yolunda... |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| konya |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|