| Fun Club Hayran Olduklarinizi Bu Bölümde Yasatin... |
| Anketimiz: Fenerbahçe Fun Clubı Nasıl Buldunuz ? | |||
| Güzel Olmuş |
|
1 | 33,33% |
| Harika Olmuş |
|
0 | 0% |
| Süper Olmuş |
|
1 | 33,33% |
| Bir Kez Daha Aşık Oldum Fenerbahçeye |
|
1 | 33,33% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 3. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Fenerbahçe Fun Club'a Hoşgeldiniz... ![]() ![]() ![]() Fenerbahçe Spor Kulübü 1907 yılında İstanbul'da kurulan bir profesyonel spor kulübüdür. Renkleri sarı ve laciverttir. Özellikle futbol branşı ile Türk sporunun önde gelen kulüplerindendir. Futbol takımı İç saha maçlarını UEFA'nın beş yıldızlı stadları arasında yer alan ve 2007 yılında yenilenmesi tamamlanan Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynamaktadır. 2009 UEFA Kupası finali de bu stadyumda oynanacaktır.Kulüpteki diğer branşlar Basketbol, Voleybol, Atletizm, Boks, Kürek, Yelken, Eskrim, Yüzme , Masa Tenisi, Dağcılık, Kriket ve Atıcılık'tır. En BÜYÜK Fenerbahçeli : ![]() Resimlerle Fenerbahçe : ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYINIZ.]
Konu KraliSHE tarafından (24.12.2008 Saat 14:51 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
![]() ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYINIZ.] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYINIZ.] ![]() ![]()
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Fenerbahçe Yönetimi’nin sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kaleci Volkan Demirel ile yaptığı görüşmeden bir sonuç çıkmadı.Fenerbahçe Yönetimi’nin sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kaleci Volkan Demirel ile yaptığı görüşmeden bir sonuç çıkmadı. Dün kulüp binasına gelen menacer Erdinç Şehit ile masaya oturan Sarı-Lacivertliler saatler süren toplantı sonunda anlaşma sağlayamadı. Bunun üzerine iki tarafın yeniden görüşmek üzere pazarlıklara kısa bir ara verdiği kaydedildi. Tecrübeli file bekçisinin Avrupa’nın pek çok takımı tarafından transfer listesine alındığı biliniyordu. Yeşil ışık yaktı Yurt dışından gelen bu tekliflere rağmen Volkan Demirel, “İlk görüşmeyi Fenerbahçe ile yapacağım” diyerek Sarı-Lacivertli ekibe yeşil ışık yakmıştı. Ancak iki tarafın maddi konularda henüz bir anlaşma sağlayamadığı, iki taraf arasında ekonomik anlamda büyük farklar bulunduğu ileri sürüldü. Bu arada sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan yabancı futbolcular Alex, Deivid ve Lugano’nun menaceri ile önümüzdeki hafta masaya oturulacağı bildirildi.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en golcü futbolcusu olarak sahalar veda eden Hakan Şükür'den çarpıcı açıklamalar geldi. Hakan Şükür Bugün'den Seda Şimşek'e verdiği röportajda, "Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta teknik direktörülük yapabilirim" dedi. Milli Takım formasıyla Türkiye'ye, Galatasaray formasıyla taraftarına sayısız mutluluklar yaşatan Hakan Şükür, "Yurt dışında buradaki gibi oynamadım ama başarılı oldum" derken siyasete de açık kapı bırakarak, "Siyaset içinde hangi alanda daha çok hizmet edebileceksen orada olmak isterim" dedi. Milli Takımlar patronu Fatih Terim hakkında, "Fatih Terim'e kırgınlık yaşadım ama sevgisizlik yaşadığımız güzelliklerin içine sığmaz" diyerek sık sık "Önce alın terim, sonra Fatih Terim" ifadesini kullandığını hatırlattı. "Başbakan Erdoğan'la halı sahada top koşturduk" diyen Şükür, Belediye Başkanı olduğu dönemde Başbakan Erdoğan'la halı saha maçlarında bir araya geldiklerini söyleyerek, "Sayın Başbakan ilişkilerini mevkiine göre ayarlamıyor. Hiç değişmedi" dedi. Futbolculuk kariyerinde Beşiktaş'tan bir çok kez teklif aldığını söyleyen Şükür sözlerine şu şekilde devam etti, "Tercih etmemek denilemez, ben hangi duygularla orada oynayacağımdan emin olamadım. Çok cazip, çok büyük rakamlı teklifler gelmesine rağmen hem o takmıların seyircilerinin adına hem de kendi bakış açıma göre bunu uygun görmedim." Hakan Şükür, "Bir gün Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan teknik direktörlük teklifi gelirse aynı şekilde mi davranırsınız?" sorusu üzerine, "O kariyer ve başarıya ulaştığım taktirde, samimiyetle bunu yapabileceğime inanırlarsa neden olmasın? Oralarda teknik direktörlük
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
![]() 2008 yılında Şampiyonlar Ligi’nde tarih yazan F.Bahçeli futbolcular üzdükleri camianın gönlünü almaya yemin ettiler... 2008 yılında Şampiyonlar Ligi’nde tarih yazan F.Bahçeli futbolcular yine aynı yılın son döneminde Avrupa’ya erken veda ederek üzdükleri camianın gönlünü almaya kararlı. Kaptan Alex’in dün idman öncesi yaptığı toplantıda bir araya gelen futbolcular 2009’da F.Bahçe camiasına zaferler yaşatmak için sözleşti. “2008’e çok iyi başladık ancak yine aynı yılın son döneminde hüzünler yaşadık. Şimdi önümüzde yepyeni bir sene, yeni umutlar, yeni hedefler var” diyen Alex, “Ligde yakaladığımız çıkışı sürdürüp şampiyonluğa ulaşacak gücümüz var. Ayrıca kupada da başarıya hasretiz. Ligi zirvede bitirip, 25 yıllık kupa hasretini de noktalarsak 2009’un hakkını vermiş camianın gönlünü almış oluruz” ifadelerini kullandı. CARLOS DUYGULANDI Alex’in bu sözleri takım arkadaşları tarafından coşkuyla karşılanırken, sarı-lacivertli futbolcular çifte zafer için ant içti. Dünya kulübü Real Madrid’de 11 yıl geçiren Roberto Carlos işte tam bu sırada devreye girdi. Arkadaşlarının coşkusuyla gözleri dolan sambacı, “Ben bir çok başarı yaşadım. Hem Real Madrid de hem de Brezilya Milli Takımı’nda bir çok yıldız isimle, çok üst düzey maçlara çıktım. Ancak buradaki gibi inançlı bir takıma ilk kez şahit oluyorum. Biz bu dostluğu ve inancı korudukça aşamayacağımız engel yok. İnanıyorum ki; her iki kupayı da alacağız. F.Bahçe camiasına hak ettiği coşkuyu yaşatacağız” diye konuştu.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| club, fenerbahçe, fun |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|