|
|
#41 (permalink) | |
|
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Alıntı:
heheheh
|
|
|
|
#43 (permalink) |
|
Delikanlım Administrator
Tecrübe Puanı: 1000 ![]() |
Ersin saten giren yoktuki uyus
![]() ![]() Bi sen bi ben arasirada musafirlerimiz ![]() ![]() ![]() Sende olmasan yandik saten yandik)
Kimseyi değiştiremezsin hayatta.Ve kimse için de değişmemelisin..Kimliğini kaybettiğin an yaşamını çöpe attın demektir.Bırak hayatına eşlik etmek isteyenler gelsin seninle. Ne sen kimse için mecburi istikametsin, ne de bir başkası senin için..Yanındakiler seni mutlu ettiği sürece kalsın hayatında... istediklerim yanımda istemediklerim yolunda... |
|
|
|
|
|
#45 (permalink) |
|
Uzaklaştırıldı
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
lanet ettim sevdaya hayır cok değil o para burdan akzanılan paraların %80 i lösev milli eğitim mehmetcik yardımlasma ve dayanısma ve ülke ekonomisinin gelişmesi adına vergi olarak gitmektedir bize kalan diğer kısımda esit miktarlarda kimsesiz cocuklar sokak cocukları yaraına bağıslanmaktadır bilginize
|
|
|
|
|
|
#46 (permalink) |
|
Delikanlım Administrator
Tecrübe Puanı: 1000 ![]() |
Vayy be
Tabi baska turlu alan olmuycak yardimlasmaya dönusturdun satis islemlerini dimi ersin)Anasinin akiLLi ogLu.)
Kimseyi değiştiremezsin hayatta.Ve kimse için de değişmemelisin..Kimliğini kaybettiğin an yaşamını çöpe attın demektir.Bırak hayatına eşlik etmek isteyenler gelsin seninle. Ne sen kimse için mecburi istikametsin, ne de bir başkası senin için..Yanındakiler seni mutlu ettiği sürece kalsın hayatında... istediklerim yanımda istemediklerim yolunda... |
|
|
|
|
|
#48 (permalink) |
|
Uzaklaştırıldı
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
we love yu Nisan
gerci seni unutmuslar artık kimse yazmıyor umursamıyor eskidin sen baya bi eskidin Nisan seni kimse sevmesede ben coookk kocaman busbuyuk sveiyorum oda yeter insallah
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| club, fun, nisan |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|