| Forum RöportajLari Bu Bölumde üyelerimiz Birbirlerini Taniyabilirler..Tanismak icin iyi Bir Firsat :) |
![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Delikanlım Administrator
Tecrübe Puanı: 1000 ![]() |
SORU 1= Gerçek adını öğenebilir miyiz (söylemeyebilirsiniz) ve tabii neden bu nicki seçtiniz ?
SORU 2= Doğum Tarihiniz, Nerelisiniz ? Medeni durumunuz? Bekarsanız sevgiliniz var mı ? Evliyseniz çocuğunuz var mı? Kaçtane? Cinsiyetleri ne? Yaşları Nedir ? SORU 3= Öğrenci misiniz ? Ya da çalışıyormusunuz ? Mesleğiniz hakkında bize biraz bilgi verebilir misiniz? SORU 4= Delikanlim.Net ile nasıl tanıştınız? Nasıl üye oldunuz? SORU 5= Hangi takımlısınız ? SORU 6= Bize biraz kendinizi anlatır mısınız? SORU 7= Zamanınızı nasıl geçirirsiniz, hobileriniz nedir ? SORU 8=Gelecek için planlarınız var mı? Herşeyi akışınamı bırakırsınız? Varsa ne gibi planlarınız var ? SORU 9= Yaşadığınız şehri anlatır mısınız bize? SORU 10= Delikanlim.Net/forumdan dan beklentileriniz nedir ? Burada sizi mutlu edecek ve üzecek şeyler neler ? SORU 11= En beğendiğiniz ve en çalışkan dediğiniz Forumcu kim? SORU 12= En sabırlı forumcu sizce kim? Neden? SORU 13= En sevdiğiniz forumcu kim? Neden? SORU 14=Evlilik hakkında neler düşünüyorsunuz ? SORU 15=Sevdiğiniz müzik türü, sevdiğiniz sanatçı kim ve sevdiğiniz şarkılar hangileri ? SORU 16=Karşı cinste önem verdiğiniz şeyler neler, ilişkilerinizde ne ararsınız, ne beklersiniz, bir ilişkiyi sürdürmek için gerekli olan şeyler sizce nelerdir ? SORU 17= Sizce Aşk Nedir ? İlk görüşte aşka inanır mısınız ? SORU 18= Mutfağa girer misiniz ? Yemek Yapmayı severmisiniz ? Sevdiğiniz yemek ne? SORU 19= Sizi En çok kızdıran şey nedir ? Sinirli misiniz ? SORU 20= Forumumuzda kalıcı olmanızın nedeni ? Soru 21=Başınızdan geçen komik olay veya rezil oldum eyvah dediğiniz bir olay varsa anlatır mısınız ? SORU 22=Elinizde Bir Bant olsa kimin ağzını bantlardınız ? SORU 23= Forumumuzda en sevdiğiniz bölüm ve ilginizi en çok çeken bölüm neresi ? Neden? SORU 24= Forumumuz için yapılmasını istediğin yada eksik gördüğün bir bölüm varmı ? SORU 25= Delikanlim.Net/Forumu seviyorum çünkü ? SORU 26= Son olarak sen kendine soru sorsan ne sorardın ? SON SÖZ’ün yada söylemek istediğin birşey varmı ?
Kimseyi değiştiremezsin hayatta.Ve kimse için de değişmemelisin..Kimliğini kaybettiğin an yaşamını çöpe attın demektir.Bırak hayatına eşlik etmek isteyenler gelsin seninle. Ne sen kimse için mecburi istikametsin, ne de bir başkası senin için..Yanındakiler seni mutlu ettiği sürece kalsın hayatında... istediklerim yanımda istemediklerim yolunda... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Delikanlim.Net/Forum
Tecrübe Puanı: 1000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SORU 1= Gerçek adını ögenebilir miyiz (söylemeyebilirsiniz) ve tabii neden bu nicki seçtiniz ?
- Özel bir nedeni yok, eskiden beri kullandigim bir nicktir. Sütlü Nuriye tatlisindan esinlenerek kullandigim bir nick. Cok sevdigim bir tatli türüdür. SORU 2= Doğum Tarihiniz, Nerelisiniz ? Medeni durumunuz? Bekarsanız sevgiliniz var mı ? Evliyseniz çocugunuz var mı? Kaçtane? Cinsiyetleri ne? Yaşları Nedir ? - Evliyim ve bir oglum var. SORU 3= Ögrenci misiniz ? Ya da çalisiyormusunuz ? Mesleğiniz hakkında bize biraz bilgi verebilir misiniz? - Ev hanimiyim asil meslegim Sekreter. SORU 4= Delikanlim.Net ile nasıl tanıştınız? Nasıl üye oldunuz? - Tesadüfen oldu aslinda, Googleden bedava müzik ararken burayi buldum ve hemen foruma üye oldum. Iyikide olmusum J SORU 5= Hangi takımlısınız ? - Koyu bir fanatik olmasamda Galatasarayi tutarim. SORU 6= Bize biraz kendinizi anlatır mısınız? - Özünde iyi biriyimdir ama cabuk sinirlenen bir yapim vardir, yken sakin yaklasmayin bana J SORU 7= Zamanınızı nasıl geçirirsiniz, hobileriniz nedir ? - Su aralar genelde oglumla geciriyorum vaktimi ama onun disinda Forumdayim. SORU 8=Gelecek için planlarınız var mı? Herşeyi akışınamı bırakırsınız? Varsa ne gibi planlarınız var ? - Tabiki herkes gibi benimde planlarim var, kendime ait bir evim olsun istiyorum ama kismet elbette. Ama bazende herseyi akisina birakmak gerek cünki herzaman planlar tutmaya biliyor. SORU 9= Yaşadığınız şehri anlatır mısınız bize? - Sakin bir yer cok kalabalik degil. Seviyorum burayi. SORU 10= Delikanlim.Net/forumdan dan beklentileriniz nedir ? Burada sizi mutlu edecek ve üzecek şeyler neler ? - Üyelerimizin daha aktif olmalarini isterdim. Nedense cok cekingen davraniyorlar. Burasi herkese her kesime acik bir platform cekinecek birsey yok. Her sekilde sorunlara acigiz bizimle paylasmalarini bekliyorum. SORU 11= En beğendiğiniz ve en çaliskan dediğiniz Forumcu kim? - En begendigim Forumcular Nisan ve yazar_027, en caliskan Forumcumuz ben deniz diyebilirim J ))))) SORU 12= En sabırlı forumcu sizce kim? Neden? - Bana {{DELIKANLIM}} mis gibi geliyor, nedeni yok J SORU 13= En sevdiğiniz forumcu kim? Neden? - En sevdigim Forumcu = Bütün ÜYELER. Neden? - Cünki biz bir Aileyiz SORU 14=Evlilik hakkında neler düşünüyorsunuz ? - Evlilik cok güzel, gercek anlamda yasayabilene ama! SORU 15=Sevdiğiniz müzik türü, sevdiğiniz sanatçı kim ve sevdiğiniz şarkılar hangileri ? - Genelde slow müzik dinlerim ama secmem kulaga ne hos gelirse onu dinlerim. En sevdigim sanatcilar Ebru Gündes, Gökhan Özen, Ibrahim Tatlises, Intizar. Tüm sarkilari severek dinliyorum. SORU 16=Karşi cinste önem verdiğiniz şeyler neler, ilişkilerinizde ne ararsınız, ne beklersiniz, bir ilişkiyi sürdürmek için gerekli olan şeyler sizce nelerdir ? - Herseyden önce SEVGI, SAYGI ve SADAKAT gerisi önemli degil. SORU 17= Sizce Aşk Nedir ? İlk görüşte aşka inanır mısınız ? - Ask gelip gecici bir heves bana göre. Ilk görüste aska inanmam sadece var sanilir ama öyle birsey yoktur bence. SORU 18= Mutfağa girer misiniz ? Yemek Yapmayı severmisiniz ? Sevdiğiniz yemek ne? - Evet hic cikmam J ) Yemek yapmayida severim en sevdigim yemekte Yaprak dolmasidir. SORU 19= Sizi En çok kızdıran şey nedir ? Sinirli misiniz ? - Evet bir yapiya sahibimdir ama pek göstermem. Beni en cok kizdiran olay ise yalandir. Nefret ederim.SORU 20= Forumumuzda kalıcı olmanızın nedeni ? - Insan Ailesinden vazgecermi J Soru 21=Başinızdan geçen komik olay veya rezil oldum eyvah dediğiniz bir olay varsa anlatır mısınız ? - Okul yillardimda bir cok Komik olaylar gecti basimdan, hic unutamadigimsa bir arkadasin benim yüzümden tokat yemesiydi J SORU 22=Elinizde Bir Bant olsa kimin ağzını bantlardınız ? - Kesinlikle Babamin J SORU 23= Forumumuzda en sevdiğiniz bölüm ve ilginizi en çok çeken bölüm neresi ? Neden? - Her bölümünü severek takip ederim ama en cok oyuncafeyi seviyorum cünki cok eglenceli ve herkesin katilim gösteridigi bir bölüm. SORU 24= Forumumuz için yapılmasını istediğin yada eksik gördüğün bir bölüm varmı ? - Bana göre yok, Forumumuz masallah dört dörtlük. SORU 25= Delikanlim.Net/Forumuseviyorum çünkü ? - Hayatimin bir parcasi oldu. Insan Ailesiyle birlikte olmayi sevmezmi J SORU 26= Son olarak sen kendine soru sorsan ne sorardın ? - Sanirim, Nasilsin? Olurdu J cevabim ise: Cok yorgun cok uykusuz, oglum sagolsun J SON SÖZ’ün yada söylemek istediğin birşey varmı ?- Evet var, Hepberaber DELIKANLIM.NET/FORUM da kalici ve yapici olma dilegiyle
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Jag Älskar Min Kärlek:)
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
TE$EKKuRLER Nurie apla seni tekrar tanimak ne gusel
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Delikanlim.Net/Forum
Rica ederim canim
bizde seni tekrardan bi tanisaydik dahada bi güzel olacakti hadi senide bekliyoruz
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Delikanlım Administrator
Tecrübe Puanı: 1000 ![]() |
CevaPLar icin tesekkurler canim.Seni tanimak guzeldi.Devam edicez
Kimseyi değiştiremezsin hayatta.Ve kimse için de değişmemelisin..Kimliğini kaybettiğin an yaşamını çöpe attın demektir.Bırak hayatına eşlik etmek isteyenler gelsin seninle. Ne sen kimse için mecburi istikametsin, ne de bir başkası senin için..Yanındakiler seni mutlu ettiği sürece kalsın hayatında... istediklerim yanımda istemediklerim yolunda... |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Delikanlim.Net/Forum
Sagolun arkadaslar sizleride tanimak cok güzel iyiki burdayim ve sizinleyim
|
|